Gå til indhold

Medlemsfordele

Som medlem hos os har du en masse medlemsfordele. Om du er studerende, nyuddannet, i job, ledig, på efterløn eller på vej videre i din karriere, har vi en masse relevante tilbud til dig.

Bliv medlem
Medlemsfordele
Gaveshop

Gaveshop

Vi synes selv, at vi har de bedste medlemmer, og at I fortjener noget selvforkælelse. Derfor får du som medlem af Lærernes a-kasse nu eksklusiv adgang til en gaveshop. Dit medlemskab betaler sig.

Gå til gaveshop
Workshops

Workshops

Som medlem i Lærernes a-kasse, har du mulighed for at deltage i en række forskellige workshops. Vores workshops klæder dig på med kompetencer til både din jobsøgning og dit arbejdsliv.

Du finder kommende workshops under arrangementer. Her kan du læse mere om, de workshops vi tilbyder løbende.

Læs mere
Arrangementer

Find en workshop, der passer til dig

Inspiration

Inspiration og viden

Vi har samlet inspiration og viden til dig, der er nysgerrig på nye udfordringer og muligheder i dit arbejdsliv. Du kan blandt andet finde gode ekspempler på CV og ansøgninger, læse om hvad der betyder noget for ansættelsesudvalg og lytte til podcats om skole- og arbejdsliv.

Læs mere
Karrieresamtale

Book en karrieresamtale

Uanset om du er ledig eller i arbejde, kan du altid booke en karrieresamtale med en af vores job- og karrierekonsulenter.

Book nu
TR

Kalder alle tillidsrepræsentanter

Dagpengeloven er en af de mest omfangsrige lovtekster, vi har i Danmark. Der er utroligt mange regler og lige så mange undtagelser. Vi ved, at det kan være vanskeligt at finde rundt i regeljunglen – det er derfor vi altid er klar til at hjælpe. Er du TR, kan du booke vores seniorkonsulent til et oplæg om dagpengeregler og a-kasse. Det er helt gratis, og vi kommer ud i hele landet.

Læs mere