Gå til indhold

Vikarmatch

Hos Lærernes a-kasse hjælper vores job- og karrierekonsulenter skoleledere overalt i Danmark med at finde de bedste kandidater til kortere eller længere vikariater. Vi lægger vægt på god kemi, så vi afdækker jeres behov sammen og finder de kandidater, der bedst matcher den rigtige faglige og personlige profil.

Et godt regnestykke for alle

Vikarmatch er nemt og hurtigt for dig som skoleleder, så du kan bruge din tid på at lede - ikke at lede efter vikarer. Og så er det ovenikøbet gratis. Står du som skoleleder og skal bruge en vikar med kort varsel til enten en kortere eller længere periode i forbindelse med f.eks. sygemelding, kan vi hjælpe dig hurtigere, end du kan tælle til 3.

Vores job- og karrierekonsulenter finder hurtigt en håndfuld relevante kandidater, der typisk ringer til dig inden for 2 dage. Det er den direkte vej til et hurtigt og godt vikarmatch.

Fortæl os om dine kompetencer

Der er ligeså mange måder at undervise på, som der er undervisere. Fortæl os mere om dine kompetencer, undervisningsfag, erfaring og hvad der driver værket, så vi kan matche dig til de rigtige ledige stillinger og vikariater. Det gør du ved at udfylde blanketten.

Udfyld dine kompetencer

Læs mere

Brug for en kompetenceafklaring?

Du kan alt muligt, men har svært ved at sætte ord på? Det kan vi heldigvis hjælpe dig med. Book en karrieresamtale med en af vores job- og karrierekonsulenter og bliv klogere på dine kompetencer.

Book en karrieresamtale

Er du skoleleder og mangler en vikar?

Vil du bruge mere tid på at lede i stedet for at lede efter vikarer? Som skoleleder eller rekrutteringsansvarlig, kan du få hjælp af os til at besætte et ledigt vikariat. Det er helt gratis. Læs mere om hvordan vi finder det rigtige vikarmatch til dig.

Ja tak, find mig en vikar

Eksempler på CV og ansøgninger

Hvad skal der stå i en god jobansøgning? Vi har fået lov til at vise nogle af vores medlemmers ansøgninger, som kan give dig gode idéer og inspiration til din egen jobsøgning.

Gå til eksempler på ansøgninger og CV'er