Gå til indhold

Har du mødt dit hold?

Det er vigtigt for os, at sikre personlig og kompetent rådgivning, når du har brug for det. Derfor har vi sat det helt rigtige hold af konsulenter til dig. Det betyder, at du taler med den samme konsulent, når du ringer ind. Vi kalder det “MitHold”. Du kan møde dine konsulenter, når du logger ind.

En del af holdet

Personlig kontakt er vigtig og altafgørende uanset, hvor langt eller kort et ledighedsforløb er. Det ved job- og karrierekonsulent Morten Grant Rueskov, der hver dag arbejder for at skabe gode relationer og hjælpe medlemmer videre i det næste rigtige job:

"Det er vigtigt at blive mødt som menneske, og min hovedambition er altid at personen overfor mig, føler sig taget godt i mod.”

Du kan se hvilke konsulenter, der er på dit hold, når du logger ind med MitID øverst i højre hjørne.

Log ind og mød dit hold 🧡

Hvad er "MitHold"?

Personlig rådgivning

Mit Hold er din personlige rådgivning. Så simpelt er det. For os er det vigtigt at sikre den personlige rådgivning, så vi altid kan hjælpe bedst muligt i din situation.

3 konsulenter

"MitHold" består af en af vores job- og karrierekonsulenter, en af vores forsikringskonsulenter, der er ekspert i dagpenge og en af vores forsikringskonsulenter, der er ekspert i dit medlemsskab og efterløn.

Hvad hvis én fra "MitHold" ikke er til stede?

Det kan ske, at en af dine konsulenter er syg eller af andre årsager ikke kan komme til telefonen. Hvis det sker tilbyder vi, at din konsulent kan ringe tilbage til dig hurtigst muligt, eller at du kan tale med en anden konsulent med de samme kompetencer i stedet for.

Det er lettere, når vi er på samme hold

Vi arbejder for vores medlemmer, og er klar til at hjælpe, når du har brug for det.

Vi forstår hvad det kræver at være ledig, og vi ved, at det gør det lettere, når det er det samme hold, du snakker med, når du ringer ind.

Når du ringer til os på 70100018, er det en medarbejder i vores kontaktteam, der tager telefonen. Medarbejderen søger for, at du bliver sendt rigtigt videre til dit hold.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi har et nyhedsbrev særligt til dig, vil have mere information direkte i din indbakke om hvad der rører sig i din a-kasse. Meld dig til nyhedsbrevet, og hold dig opdateret om medlemsfordele og dagpengeregler. Vi sender nyhedsbrev ud 3-4 gange om året, og du kan altid afmelde dig, hvis du ombestemmer dig.

Læs mere og tilmeld dig nyhedsbrev