Gå til indhold

LinkedIn netværk

Vores LinkedIn netværk er for dig, der er jobsøgende, for dig der rekrutterer og for dig, der er nysgerrig på dine muligheder. Bliv en del af vores LinkedIn netværk, JobMatch for jobsøgende lærere og undervisere.

I vores netværk deles der relevante stillinger fra hele landet af vores egne job- og karrierekonsulenter, skoleledere og andre rekrutteringsansvarlige. Du finder stillinger fra folkeskolen, privat- og friskoler, erhvervsskoler og andre relevante stillinger inden for branchen. I netværket finder du både fuldtidsstillinger og vikariater.

Vi har gennem årtier opbygget og plejet vores netværk på kryds og tværs via de faglige organisationer og blandt skoleledere, som vi aktivt matcher ledige lærere og undervisere med. Vi kender jeres arbejdsmarked, og vi forstår at matche kompetencer og skabe relationer mellem vores medlemmer og deres fremtidige arbejdsgivere.

Med en LinkedIn profil kan du også gøre dig attraktiv overfor fremtidige arbejdsgivere. Vil du gerne forbedre din LinkedIn-evner? Så anbefaler vi, at du tilmelder dig vores gratis workshop om LinkedIn. Workshoppen er til dig, som gerne vil åbne dit faglige netværk.  

Bliv en del af netværket