Gå til indhold

Restferie

Når du går på efterløn, skal din arbejdsgiver fortælle dig, hvor mange feriedage du har tilbage og lave en opgørelse over det.

Samlet udbetaling

Hvis dine resterende feriepenge fra din arbejdsgiver bliver udbetalt med din sidste løn, bliver din første udbetaling af efterløn udskudt med det antal feriedage, som dine feriepenge svarer til. Feriepengene kan ikke bruges til at optjene til den skattefri præmie.

Feriekort

Hvis dine resterende feriepenge bliver udbetalt til Feriekonto af din arbejdsgiver, skal du fortælle os det, når du hæver dine feriepenge. Du kan læse mere om det på Borger.dk

Når dine feriepenge bliver udbetalt, bliver det modregnet i din efterløn. Modregningen svarer til de antal dage, du har i rest ferie.                                                                                                                                             

Timerne fra ferien kan tælle med til den skattefri præmie. Hvis de skal tælles med, skal ferien holdes i den ferieafholdelsesperiode, som står i feriebeviset/kortet. Se mere på Borger.dk

Bemærk at hvis du svarer ja til, at du har forladt arbejdsmarkedet på feriekortet, kan feriedagene ikke tælles med som optjeningen af en skattefri præmie.

Ring til os på 70 10 00 18, hvis du har brug for råd eller vejledning i forbindelse med restferie. Vi sidder klar til at rådgive dig.