Gå til indhold
31. august 2023

Lærertalks 2023

Vær med når vi inviterer til Lærertalks 2023. Du kan opleve Glenn Bech, Peter Lund Madsen, Emilia Van Hauen, Lene Tanggaard og Mathilde Falch når de gæster scenen for debat og læring.

Lærertalks er en scene for debat og læring. Hver år inviterer vi aktører, meningsdannere og forskere på scenen, der i samtale med Morten Kvist Refskov, formand for Lærernes a-kasse, skaber meningsfyldte samtaler om undervisning, uddannelse, formidling og lærergerning. Der foregår mange vigtige snakke rundt omkring på lærerværelserne, og med Lærertalks skaber vi et forum, hvor de snakke kan få den plads, de fortjener.

Lærertalks løb af stablen første gang i 2021, og vi har bl.a. haft besøg af Emma Holten, Imran Rashid og Verdens Bedste Danske Skole.  

Rikke, som er lærerstuderende, var med til Lærertalks med Imran Rashid sidste år, og oplevede hvordan det styrkede de faglige samtaler med kollegaerne efterfølgende:  

LærerTalks er et virkelig godt initiativ og giver mulighed for at komme til oplæg sammen med kollegaer, hvor vi efterfølgende kan få nogle pædagogiske diskussioner. Gerne flere Lærertalks, tak!

Vi livestreamer alle talks i god kvalitet på Teams, så du kan deltage uanset hvor du bor. Deltager du fysisk, serverer vi aftensmad og vand/vin inden vi åbner scenen.

 

Hvor og hvornår?

 • Peter Lund Madsen
  4. oktober - Musikkens Hus, Aalborg

 • Emilia Van Hauen
  11. oktober - Det Turkise Telt, Aarhus

 • Lene Tanggaard
  1. november - Volkerts Fylke, Kolding

 • Mathilde Falch
  8. november - Rosenbæk Huset, Odense

 • Glenn Bech
  15. november - Arbejdermuseet, København


Tilmeldingen er åben. Meld dig til her. Vi glæder os til at se dig.