Gå til indhold

Meld dig ind

Som medlem af Lærernes a-kasse sikrer du dig og dine kollegaer økonomisk tryghed. Vi er ikke bare økonomisk tryghed, vi hjælper dig også gennem dit arbejdsliv. Vi kender din faglighed og dit arbejdsmarked. Det gør os i stand til at rådgive dig i lige netop den situation, du står i. Det er uanset om, det handler om at lande drømmejobbet, et potentielt karriereskift eller efterløn. Vi klar til at hjælpe dig.

Bliv medlem nu

Vi er en faglig a-kasse

Arbejder du inden for Lærernes a-kasses faglige område, har du mulighed for at blive medlem hos os. Du kan blive medlem af Lærernes a-kasse, hvis du arbejder, eller tidligere har arbejdet, inden for vores faglige områder, eller hvis du forsat har en stærk tilknytning til lærerfaget. Du kan også blive optaget, mens du er under uddannelse, eller hvis du har en læreruddannelse.

Vi samarbejder med faglige organisationer, som beskæftiger sig inden for vores område. De faglige organisationer er Danmarks Lærerforening, Frie Skolers Lærerforening og Uddannelsesforbundet.

Medlemskab er muligt for dig, hvis du er fyldt 18 år eller har 2 år eller mere, til du når folkepensionsalderen. Du skal have bopæl og ophold i Danmark.

Du er medlem hos os, så snart vi har modtaget din indmeldelse.

Medlemskab

Medlemskab